Health Awards & Foresight Forum

Health Awards & Foresight Forum on foorumi kantaa ottavalle keskustelulle terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuudesta. Se tuo yhteen vaikuttajat, päättäjät, saavutukset, innovaattorit ja nousevat tähdet. Nyt kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma järjestetään Helsingissä 25.1.2018.

Health Awards & Foresight Forum 2018 on kutsuvierastilaisuus, mutta sitä voi seurata livelähetyksenä suoraan verkossa klo 13–17. Katsojaksi voit rekisteröityä täällä. Health Awards 2018 -voittajat julkistetaan seminaarin päätteeksi.

Puhujat

Tapahtumassa avataan näköaloja ja synnytetään keskustelua terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuudesta. Seminaarin avaa suomalaisten suosikkitutkija, tähtitieteilijä Esko Valtaoja, joka kertoo miten matkaamme parempaan ja terveempään tulevaisuuteen. Sitran vanhempi neuvonantaja Madis Tiik puhuu aiheesta ”Suomi terveystiedon mallimaaksi – miksi Virossa kaikki on helpompaa?” Päätöspuheenvuorossa aivotutkija Katri Saarikivi ja digitaalisen työn tutkija Esko Kilpi pohtivat yhdessä, tuhoaako teknologia ihmisyyden työelämässä. Seminaarissa julkaistaan myös Medaffconin tulevaisuuden yksilöllistä syöpähoitoa koskevan selvityksen tuloksia tieteellisten asiantuntijoiden Maija Wolfin ja Päivikki Hemmilän toimesta. Tapahtuman päätteeksi julkistetaan ja juhlistetaan Health Awards 2018 -voittajia. Tapahtuman moderaattoreina toimivat urheilulääkäri ja kolumnisti Pippa Laukka sekä Tamron myyntijohtaja Jari Laaksonen.

Pääset mukaan tapahtumaan livelähetyksen kautta osoitteessa https://live.healthawards.fi/rekisteröitymällä katsojaksi sähköpostiosoitteellasi. Tarkemman livelähetyksen ohjelman näet täältä.

Esko Valtaoja

Tutkija ja tähtitieteilijä

Madis Tiik

Vanhempi neuvonantaja, Sitra

Päivikki Hemmilä

Tieteellinen asiantuntija, Medaffcon

Maija Wolf

Tieteellinen asiantuntija, Medaffcon

Katri Saarikivi

Aivotutkija, Helsingin yliopisto

Esko Kilpi

Digitaalisen työn tutkija, Esko Kilpi Oy