Health Awards 2018

Health Awards on uusi palkinto Suomen terveysalan huippusaavutuksille ja niiden tekijöille. Palkinnot jaetaan nyt kolmatta kertaa Vuoden Terveysteolle sekä Vuoden Terveysinnovaatiolle. Voittajille on luvassa 5000 euron rahapalkinto.

Voittajan valitsee Health Awards -tuomaristo. Valinnassa painotetaan erityisesti terveysteon tai terveysinnovaation vaikutusta tavallisen kansalaisen elämään, terveyteen ja hyvinvointiin. Voittajat julkistetaan 25.1.2018 järjestettävässä Health Awards 2018 -tilaisuudessa.

Health Awards rakentuu terveysalan toimijoiden yhteistyönä. Pääjärjestäjänä toimii Tamro, joka on tehnyt jo 120 vuotta työtä suomalaisen terveyden ja hyvinvoinnin puolesta.

Innovaatiokilpailu

Health Awards -on kaikille avoin innovaatiokilpailu, jossa etsitään vuoden terveystekoa tai -innovaatiota. Voittajat julkistetaan Health Awards & Foresight Forum -tapahtumassa 25.1.2018 tapahtumakeskus Telakalla Helsingissä.

Vuoden terveysinnovaatio

Vuoden Terveysinnovaatio myönnetään organisaatiolle, oppilaitokselle tai henkilölle, joka on tuottanut vuoden 2017 aikana uuden terveysinnovaation (esim. palvelu, teknologia). Olennaista on, että terveysinnovaatio hyödyttää tai voisi hyödyttää suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia aivan uudella tavalla.

Vuoden terveysteko

Vuoden Terveysteko myönnetään organisaatiolle, oppilaitokselle tai henkilölle, joka on toteuttanut vuoden 2017 aikana yksittäisen terveysteon tai terveystekojen sarjan. Olennaista on, että terveysteko hyödyttää tai voisi hyödyttää suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Tutustu Health Awards 2018 -finalisteihin

Health Awards 2018 -tuomaristo