Health Awards – terveysalan palkinto

Health Awards on uusi palkinto Suomen terveysalan huippusaavutuksille ja niiden tekijöille. Palkinnot jaettiin nyt kolmatta kertaa Vuoden Terveysteolle sekä Vuoden Terveysinnovaatiolle. Voittajat saivat 5000 euron rahapalkinnot.

Voittajat valitsi Health Awards -tuomaristo. Valinnassa painotettiin erityisesti terveysteon tai terveysinnovaation vaikutusta tavallisen kansalaisen elämään, terveyteen ja hyvinvointiin. Voittajat julkistettiin 25.1.2018 järjestetyssä Health Awards 2018 -tilaisuudessa.

Health Awards rakentuu terveysalan toimijoiden yhteistyönä. Pääjärjestäjänä toimii Tamro, joka on tehnyt jo 120 vuotta työtä suomalaisen terveyden ja hyvinvoinnin puolesta.
Vinkkaa ehdokasta

Vinkkaa ehdokasta Vuoden Terveysteoksi tai Vuoden Terveysinnovaatioksi

Oletko kehittänyt tai kehittämässä uutta innovaatiota terveys- ja hyvinvointialalle? Oletko tehnyt jotakin, joka edistää kansalaisten hyvinvointia? Vai tunnetko henkilön, yrityksen tai yhteisön, jonka tekemä työ ansaitsisi mielestäsi suurempaa huomiota? Voit jo nyt ilmiantaa mahdollisen ehdokkaan, jonka mielestäsi tulisi hakea ehdolle vuoden 2019 Health Awards -palkinnon saajaksi.

Palkinnot jaetaan Health Awards & Foresight Forum -tapahtumassa tammikuussa 2019.

Health Awards 2018 -finalistit

Tutustu aiempiin voittajiin >