Health Awards & Foresight Forum 2018 – ainutlaatuinen ikkuna terveysalan tulevaisuuteen

Tamron järjestämä vuotuinen Health Awards & Foresight Forum -tapahtuma avaa jälleen ovensa torstaina 25.1.2018. Jo kolmannen kerran järjestettävä kohtaamisfoorumi kokoaa terveysalan tähdet, tekijät, vaikuttajat ja päättäjät. Foresight Forum -seminaariosuudessa katsotaan alan tulevaisuuteen, Health Awards -osuudessa puolestaan palkitaan Vuoden Terveysteko ja Vuoden Terveysinnovaatio.

Health Awards & Foresight Forum rakentuu terveysalan toimijoiden yhteistyönä. Pääjärjestäjänä toimii Tamro, ja yhteistyössä ovat tällä kertaa mukana Apteekkariliitto, Health Capital Helsinki, HealthSPA, Lääketeollisuus ry, Suomen Lääkäriliito ja Sitra.

”Terveysala on kansainvälisestikin tunnustettu suomalaisen osaamisen erityisalue: nopeasti kasvava ja merkittävä toimiala myös viennin kannalta, ja siten yksi tulevaisuuden merkittävimmistä kilpailutekijöistä Suomelle. Health Awards & Foresight Forum -tapahtuman avulla korostamme yhteistyön sekä innovaatioiden merkitystä alan kehittymiseksi. Palkitsemme ja kannustamme rohkeita toimijoita, jotka ovat jo saavuttaneet vaikuttavia tuloksia, tai voivat olla tulevia menestystarinoita. Tapahtuman ansiosta terveysalan arjessa toisistaan erillään toimivat organisaatiot ja vaikuttajat pääsevät verkostoitumaan aivan uudella tavalla”, kertoo Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Tapahtumassa avataan näköaloja ja synnytetään keskustelua terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuudesta. Seminaarin avaa suomalaisten suosikkitutkija, tähtitieteilijä Esko Valtaoja, joka kertoo miten matkaamme parempaan ja terveempään tulevaisuuteen. Sitran vanhempi neuvonantaja Madis Tiik puhuu aiheesta ”Suomi terveystiedon mallimaaksi – miksi Virossa kaikki on helpompaa?” Päätöspuheenvuorossa aivotutkija Katri Saarikivi ja digitaalisen työn tutkija Esko Kilpi pohtivat yhdessä, miten digitalisaatio vaikuttaa vuorovaikutukseen ja empatiaan työelämässä. Seminaarissa julkaistaan myös Medaffconin tulevaisuuden yksilöllistä syöpähoitoa koskevan selvityksen tuloksia tieteellisten asiantuntijoiden Maija Wolfin ja Päivikki Hemmilän toimesta. Tapahtuman päätteeksi julkistetaan ja juhlistetaan Health Awards 2018 -voittajia.

Health Awards & Foresight Forum 2018 on kutsuvierastilaisuus, mutta sitä voi seurata livelähetyksenä suoraan verkossa. Kirjautu­misohjeet tapahtuman seuraamiseen löytyvät tammikuussa osoit­teesta http://www.healthawards.fi/