Health Awards & Foresight Forum kilpailu- ja tapahtumakonsepti uudistuu

Vuodesta 2016 lähtien järjestetty Health Awards & Foresight Forum -huippuseminaari on tuonut vuosittain yhteen satoja terveysalan tähtiä, tekijöitä, vaikuttajia ja päättäjiä. Tapahtuman ansiosta terveysalan organisaatiot ja vaikuttajat ovat päässeet verkostoitumaan ja keskustelemaan terveysalan tulevaisuudesta uudella tavalla.

Tapahtumassa on jaettu tunnustuspalkintoja Suomen terveysalan huippusaavutuksille ja niiden tekijöille. Voittajaehdokkaita on etsitty avoimella kilpailulla ja 5 000 euron palkintoja on jaettu kahdessa kilpailusarjassa, Vuoden Terveysteolle ja Vuoden Terveysinnovaatiolle. Molempien sarjojen ehdokkaita on arvioinut Tamron yhteistyökumppaneista ja asiantuntijoista koostuva tuomaristo. Health Awards -kilpailu on alan ainoita tunnustuspalkintoja, joka tuo esiin tulevaisuuden lupauksia ja antaa kiitosta ansioituneille toimijoille.

Kilpailu-ja tapahtumakonseptin järjestäjä Tamro haluaa jatkossakin yhdistää terveysalan toimijoita ja nostaa parrasvaloihin suomalaisten terveyttä edistäviä innovaatioita. Health Awards & Foresight Forum kilpailu ja tapahtuma järjestetään seuraavan kerran vuonna 2021 ja sen jälkeen joka toinen vuosi. Pysy kuulolla!