Tamro etsii ja palkitsee suomalaisia terveystekoja ja -innovaatioita

Lääkejakelija ja terveysalan yhdistäjä Tamro etsii tekoja, saavutuksia ja innovaatioita jotka ovat edistäneet vaikuttavasti suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Kolmatta kertaa järjestettävä kaikille toimijoille avoin Health Awards -kilpailu palkitsee tammikuussa sekä Vuoden Terveysteon että Vuoden Terveysinnovaation 5 000 euron rahapalkinnoilla.

Palkitseminen on osa Tamron terveysalan tulevaisuuteen suuntaavaa Health Awards & Foresight Forum -tapahtumakokonaisuutta.

Kilpailun haku on auki 12.11.2017 saakka, ja kilpailuhakemuksen voi jättää verkossa www.healthawards.fi.

”Terveysala on kansainvälisestikin tunnustettu suomalaisen osaamisen erityisalue ja yksi tulevaisuuden kilpailutekijöistämme. Kilpailun avulla korostamme innovaatioiden merkitystä alan kehittymiseksi. Haluamme palkita ja kannustaa rohkeita toimijoita, jotka ovat jo saavuttaneet vaikuttavia tuloksia, tai voivat olla tulevia terveysviennin menestystarinoita”, kannustaa Tamron toimitusjohtaja ja tuomariston puheenjohtaja Kai Kaasalainen.

Tamron kumppaneina kilpailuehdokkaita tuomaristossa arvioi laaja joukko näkemyksellisiä terveysalan ammattilaisia: Health Capital Helsinki, HealthSPA, Lääketeollisuus ry, Sitra, Suomen Apteekkariliitto ja Suomen Lääkäriliitto.

Voittajat julkistetaan 25.1.2018 Tamron vuosittaisessa tulevaisuuteen luotaavassa Health Awards & Foresight Forum -huippuseminaarissa, joka kokoaa yhteen satoja terveysalan toimijoita, vaikuttajia ja päättäjiä.
Viime kerralla Vuoden Terveysteko -voittajaksi valittiin Rukan koulun 9A-luokan ”Liikkuen luokkaretkelle” -projekti, jossa oppilaita kannustettiin harrastamaan liikuntaa vapaa-ajallaan ja samalla kartuttamaan luokkaretkikassaa liikkumalla. Vuoden Terveysinnovaatio -voittajaksi valittiin Evondos Oy:n lääkeannostelurobotti ja eHealth-alusta. Evondos lääkeannostelurobotti yhdistettynä internetpohjaiseen etähoitojärjestelmään automatisoi lääkeannostelun kotihoidossa.