Tamro palkitsee suomalaista terveystyötä – haku avoinna 12.11. saakka

Suomalainen terveydenhuolto on maailman huippua, ja terveysteknologia yksi viennin kasvualoista. Lääkejakelija ja terveysalan yhdistäjä Tamro nostaa parrasvaloihin suomalaisten terveyttä edistävää työtä palkitsemalla tammikuussa Vuoden Terveysteon ja Vuoden Terveysinnovaation. Neljättä kertaa järjestettävä Health Awards -kilpailu on alan ainoita tunnustuspalkintoja, joka tuo esiin tulevaisuuden lupauksia sekä antaa kiitosta ansioituneille toimijoille. Vuoden Terveysteko ja Vuoden Terveysinnovaatio palkitaan molemmat 5 000 euron rahapalkinnoin.

Voittajaehdokkaita etsitään avoimella kilpailulla

Health Awards -kilpailu on kaikille avoin, ja siihen voi osallistua lähettämällä perustellun ehdotuksen joko terveysteko- tai terveysinnovaatiokategoriaan www.healthawards.fi -sivustolla. Kilpailuehdotuksia voi jättää 12.11.2018 saakka.

Voittajien valinnassa painotetaan vaikutusta tavallisen suomalaisen terveyteen ja hyvinvointiin. Palkinnon voi saada esimerkiksi yksittäinen henkilö, yhdistys, järjestö, yritys, oppilaitos, kampanja, tempaus tai tutkimusryhmä. Palkittava työ ja innovaatio voi olla paikallinen tai valtakunnallinen, ja valinnassa painotetaan idean tai toiminnan laajentamismahdollisuuksia. Voittajat valitsee terveysalan ammattilaisista koostuva tuomaristo.

Palkitseminen on osa Tamron järjestämää terveysalan tulevaisuuteen suuntaavaa Health Awards & Foresight Forum -kokonaisuutta. Voittajat julkistetaan 24.1.2019 Health Awards & Foresight Forum -tilaisuudessa, joka kokoaa yhteen – näkemyksellisiä terveysalan toimijoita, vaikuttajia ja päättäjiä.

Edellisen kerran Vuoden Terveystekona palkittiin Aivoliiton Korvaamaton kovalevy –verenpainekampanja ja Vuoden Terveysinnovaationa Nightingale Health Oy:n veritesti sydän- ja verisuonisairauksien tunnistamiseen.

Lisätietoja
Hanne Bergholm, markkinoinnin ja viestinnän päällikkö, hanne.bergholm@tamro.com,
puh. 040 837 0136