Tuomaristo on koossa: nyt tarvitaan jotain raja-aitoja rikkovaa!

 

mir_6292

Health Awards -kilpailun rautaisista terveysalan ammattilaisista koostuva tuomaristo on lyöty lukkoon. Tuomariston jäsenet ovat joko Suomen terveysalan vaikuttajia tai henkilöitä, joilla on muutoin asiantuntijuutta ja pätevyyttä arvioida ehdolla olevia tekoja ja innovaatioita.
Tuomariston puheenjohtaja toimii – ilman äänioikeutta – kilpailun pääjärjestäjän Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Tuomaristoon kuuluvat:

Kirsi Armanto, Tekes
Anneli Jylhä, Diabetesliitto
Erkki Kostiainen, Apteekkariliitto
Pippa Laukka, Hintsa Performance,
Tero Oinonen, Helsingin Yliopisto ja Helsinki Innovation Services
Heikki Pärnänen, Lääkäriliitto
Sirpa Rinta, Lääketeollisuus ry

Tutustu tuomareihin tarkemmin täällä!

Kilpailun hakuaika on vielä käynnissä ja siihen toivotaan mukaan mitä erilaisempia terveystekoja ja -innovaatioita. Tuomaristo odottaa hakijoilta ideoita, joihin yhdistyy teknologia aivan uudella tavalla, ideoita potilaiden roolin vahvistamiseksi ja omahoidon mahdollisuuksien lisäämiseksi sekä innovatiivisia ja poikkitieteellisiä crossover-ideoita, jotka johtavat konkreettisiin hyötyihin myös yksilötasolla. Jotain, jota ei ole vielä keksitty tai kokeiltu!

Tuomaristo valitsee 1.12.2016 kolme Vuoden Terveysteko ja kolme Vuoden Terveysinnovaatio -finalistia. Valinnassa painotetaan erityisesti terveysteon tai terveysinnovaation vaikutusta tavallisen kansalaisen elämään, terveyteen ja hyvinvointiin.

Voittajat julkistetaan 26.1.2017 järjestettävässä Health Awards & Foresight Forum 2017 tilaisuudessa. Voittajille on luvassa 5000 euron rahapalkinto.