Vuoden Terveysinnovaatio 2018 -voittaja Nightingale Health julkaisee syksyllä lasten tiedelehden

Tammikuussa Vuoden Terveysinnovaatioksi valittiin Nightingale Health Oy:n veritesti  sydän- ja verisuonitautien ennaltaehkäisyyn. Mitä voittajalle kuuluu nyt muutaman kuukauden kuluttua voitosta?

”Julkaisimme toukokuussa laajentavamme analyysipalvelumme verestä virtsan, aivo-selkäydinnesteen ja napaveren analyyseihin. Lisäksi veritestimme on otettu ensimmäistä kertaa käyttöön julkisessa terveydenhuollossa. Eli paljon uutta hyvää kuuluu!”, kertoo Nightingale Health Oy:n Head of Content Studio Kristiina Tolvanen.

Nightingale Health vastaanotti Health Awards -kisan voitostaan 5 000 euron rahapalkinnon. Voittorahat yritys käyttää tulevaisuuden tieteentekijöihin. ”Julkaisemme syksyllä lasten tiedelehden, jonka on tarkoitus inspiroida tieteestä, lääketieteestä ja teknologiasta kiinnostunutta nuorta sukupolvea. Projekti oli jo aiemmin suunnitteilla, mutta nyt siihen aukesi oiva tilaisuus voiton myötä”, Kristiina kertoo.

Health Awards -kilpailu tuo yhteen terveydenhuollon toimijat ympäri Suomen, ja Kristiinan mielestä on ollut hienoa olla osa tätä yhteisöä. Kisa mahdollistaa verkostoitumisen eri alan toimijoiden kanssa sekä näkyvyyden kasvattamisen myös laajemman yleisön keskuudessa.

”Voitto oli meille merkittävä tunnustus terveydenhuollon toimialalta. Näkyvyyden kautta saimme myös paljon yhteydenottoja yhteistyökumppanuuksien ja avoimien työpaikkojen tiimoilta”, Kristiina summaa kisaan osallistumisen hyötyjä.